Welkom bij

Gegevens verwijderen

Home / Tarieven

Tarieven

Onze diensten richten zich primair op het verwijderen van gegevens voor zowel particulieren als bedrijven (Eenmanszaken, besloten vennootschappen daarbij geteld). Wij rekenen een vast standaard tarief voor het laten verwijderen van de meeste zaken op internet (Websites) en in de grotere zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo. Mensen die een verzoek bij ons indienen kunnen tevens rekenen op discretie. Dit houdt in dat wij voor u aan de slag gaan, en zodra de opdracht in z’n geheel is afgerond wij ook totaal geen contact meer met elkaar zullen hebben.

Het voordeel van een aanpak via Gegevens verwijderen is dat u voorlopig zonder komst van een advocaat al resultaat kunt behalen. En wanneer dat moeizaam zou zijn, dat de basis gelegd is om voor een advocaat hier een civiele procedure over te starten. Het verzamelen van bewijsstukken behoort hier natuurlijk bij en kan een rol spelen in het voeren van stukken in een procedure.

Dit houdt in dat particulieren, bedrijven bekende nederlanders of zelfs politici bij ons hoge discretie genieten. Sprake van het opslaan van gegevens op onze website is uit den ten boze, en zal enige communicatie achteraf ook worden vernietigd. Een fysieke afspraak om de zaak te bespreken is niet verplicht. Het basis tarief voor het verwijderen van gegevens op internet bedraagt € 275 exclusief btw. Hierbij zijn de standaard mogelijkheden bij inbegrepen:

– Analyse van de te verwijderen gegevens op internet

– Het bemiddelen tussen website eigenaar en gedupeerde

– Het actief verwijderen en indienen van verwijderingsverzoeken

– Een samenvatting van de verwijderde gegevens (en realtime data vanuit zoekmachine(s)

Ook bieden wij extra’s zoals de mogelijkheid om:

– Doelsites op waarop de gegevens vermeld staan, te verzoeken deze te verwijderen

– Het verwijderen van de doelsites bij weigering in de zoekmachines (Professioneel!)

– Het verzamelen van stukken voor mogelijk civiele procedure

* Er kan een vooruitbetaling gevraagd worden in specifieke zaken van teminste 50%. Betaling geschied per bank en is een factuur met behorende gegevens zoals KVK inschrijving aanwezig.

Voor een persoonlijke offerte, gelieve onze pagina met contact te raadplegen. U ontvangt binnen 24 uur een verzoek, op waarop wij met u aan de slag kunnen gaan voor het verwijderen van gegevens.